Telefonszám

+36703097913

E-mail

bodygaboca@gmail.com

Nyitvatartás

szombat: 8:00-19:00

Bódy Gabi

személyi és életvezetési tanácsadó, konfliktuskezelési moderátor, stresszkezelési mediátor, coach, minisztérium által bejegyzett mediátor, szakképzett masszőr, gerincterápiás tréner, hatha jóga oktató, sportoktató (aerobic), senior tréner, életmód és táplálkozás tanácsadó.

Közel 20 éve foglalkozom a Világ és önmagam megismerésével. Jógával és talpmasszázzsal kezdődött a világ felfedezése, spirituális fejlődésem. Amennyiben masszázzsal tudok segíteni neked, akkor az a nagy előnyöm, hogy nálam megtalálod egyesülni a keleti és a nyugati masszázstudomány egymás mellett megélő, fejlődés szemléletű gondolkodásmódját, módszereit. Svédmasszázs mellett talp, valamint thai szakképzett masszőr vagyok. Aromaterápiás kezelést, valamint stresszoldó masszázst, valamint cellulit kezeléseket is végzem.

Thai masszázskor ruhában, a többi masszázsnál minimum alsóneműben gyógyulsz, a nem kezelt részeket letakarom.

Minden szolgáltatásom erotikamentes.

Life coaching, életvezetési tanácsadás során, a hosszú évek tapasztalatát összegyűjtve tudok utat nyitni neked, amennyiben kész vagy változtatni az életeden.

Az Igazságügyi Minisztérium által bejegyzett párkapcsolati és válási mediátor. Igény esetén munkahelyi mediációval is foglalkozom.

A leghatékonyabb változás érdekében személyre szabottan választom meg a módszereimet.

Megmutatom, hogyan teremts újra a valóságos életedet, hiszen ösztönösen is mindannyian egy boldogabb életre vágyunk.

Gary Douglas

A megzavaráson túl c. könyve alapján:

„Most van itt az idő, hogy abbahagyd azt, hogy eltérülj attól, hogy megteremtsd a jövőt, amire igazán vágysz? Most van itt az idő, hogy teljesen jelen legyél és elkezdj élni? Most van itt az idő, hogy megváltoztasd azt, ahogyan működsz, és hogy felfedezd a létezés könnyedségét, amiről soha nem képzelted, hogy lehetséges.”

Jelentkezz be most! 06-70-309-79-13